În perioada 19 iunie-13 iulie 2023 Ghallard Sys a avut onoarea de a organiza un stagiu de practică pentru 2 studenți din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.

Ghallard Sys, compania noastră de consultanță în construcții, a avut onoarea de a îndruma 2 studenți din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, prin organizarea unui stagiu de practică de 4 săptămâni.

Credem că viitorul industriei construcțiilor depinde de tinerii talentați și dedicați, iar implicarea noastră în programul de practică a universității este un pas important în această direcție. Acest program de practică a avut un impact semnificativ atât asupra studenților, cât și asupra echipei.

Pe parcursul perioadei de practică, studenții au avut oportunitatea de a învăța direct de la profesioniști cu experiență vastă în industria construcțiilor. Ei au fost implicați în proiecte reale, au participat la întâlniri și ședințe, acestea fiind acompaniate și de vizite pe șantierele proiectelor noastre.

Colaborarea noastră cu studenții s-a dovedit a fi o experiență reciproc benefică. Pe de o parte, am avut ocazia de a împărtăși cunoștințele noastre acumulate de-a lungul anilor și de a vedea perspective proaspete asupra domeniului construcțiilor prin ochii tinerilor. Pe de altă parte, studenții au avut acces la un mediu profesional stimulant, unde și-au putut pune în aplicare cunoștințele teoretice dobândite în universitate și au învățat cum să rezolve provocările reale din proiectele noastre.

Marius, student UTCB: ‘’Mulțumesc Ghallard Sys pentru șansa de a învăța ce înseamnă consultanța în construcții, cum se face controlul calității și cum funcționează un șantier. Practica m-a ajutat să aprofundez cunoștințele teoretice, să îmi dezvolt abilitatea de a lucra în echipă și să mă orientez către o carieră care îmi place.’’

Andrei, student UTCB: ‘’Sunt recunoscător companiei pentru deschiderea drumului către a urma o carieră în dirigenția de șantier. La Ghallard am descoperit această ramură a domeniului și stagiul de practică m-a inspirat și motivat să mă specializez pe aceasta pentru că am conștientizat importanța sa în cadrul  lucrărilor.’’