În perioada 25-27 aprilie 2023 Ghallard SYS a participat la ConstructFEST, eveniment organizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcții din București, Eu-Conexus și ASCB, dedicat industriei construcțiilor.

Ghallard Sys se mândrește cu participarea sa la târgul ConstructFest, organizat in cadrul Universității Tehnice de Construcții București. Implicarea a pornit din dorința de a veni în întâmpinarea viitorilor ingineri ai României, prin interacțiuni directe cu aceștia. Experții companiei au împărtășit din cunoștințele și experiența lor în domeniul construcțiilor, ingineriei, consultanței în construcții, supervizării și dirigenției de șantier. Nivelul de pregătire și pasiunea studenților au conturat o perspectivă proaspătă a generației tinere de ingineri, pe un fond plin de energie și foarte constructiv prin multitudinea de sugestii si contribuții.

Plăcerea de a contribui la formarea lor profesională și a le oferi îndrumare pentru viitorul în industria construcțiilor va oferi companiei Ghallard Sys motivația de a se implica și în anul următor. Scopul este de a construi relații de durată cu studenții și a sprijini dezvoltarea lor în acest domeniu. Prin participare, firma noastră își confirmă angajamentul de a fi un jucător activ în comunitatea academică, mereu alături de studenții și profesorii Universității Tehnice București.

Ghallard Sys construct fest 2023